Călător prin Universul PAUL’S FRIENDS

Te invit să călătorești în Universul Paul’s Friends, să cauți sensuri ale existenței și să propui noi sensuri. Doresc să fii parte activă a construcției acestui Univers educațional și, de aceea, te rog să participi la definirea unor direcții de dezvoltare a acestuia, la sugerarea unor activități concrete, care pot schimba societatea. Intrarea în acest Univers înseamnă cunoașterea componentelor lui și a modului de acces. Iată câteva elemente care te vor orienta în această călătorie. Atunci când parcurgi acest spațiu, ai prilejul să scrii articole pentru diversele secțiuni, poți propune acțiuni și, nu în ultimul rând, vei avea posibilitatea să organizezi evenimente, care pot schimba moduri de gândire și pot cataliza energiile.

Acceptă invitația de a face parte din comunitate prin click pe butonul de mai jos

Completează formularul de aderare la comunitate specificând numele și prenumele, subiectul/topic-ul precum și descrierea pe scurt a ideii pe care o ai (cum poti contribui la aceasta comunitate?).

Adresa de email pe care o folosești pentru înregistrare trebuie să fie cea utilizată în mod uzual, întrucât în cel mai scurt timp de la înregistrare, vei fi contactat pe email

Vei primi acceptul de a contribui cu articole, dezbateri, propuneri de proiecte și evenimente cu scopuri educaționale și sociale.

Ți se vor comunica datele de acces pe website, precum și instrucțiunile necesare postării și interacțiunii din acest spațiu virtual.

Bine ai venit!

Scris de

Avatar

Paul Marinescu

Profesor – Management, Management de proiect, Managementul mass-media, Managementul schimbării, Metode și tehnici creative în Consultanță de afaceri, Metode și tehnici creative în marketing și vânzări.
Coordonator al programului de masterat Consultață în Afaceri (Facultatea de Administrare și Afaceri, Universitatea din București).
Conducător de doctorat la Școala Doctorală de Management – Academia de Studii Economice din București.
Editor – Revista Manager
Director al Centrului de Strategii Organizaţionale şi Leadership al Universității din București (CSOL-UB)
Presedinte al Asociaţiei “CONSULTANŢĂ STRATEGICĂ ŞI LEADERSHIP “(CSL)
Presedinte al Asociaţiei Team Work (organizaţie non-guvernamentală, non-profit pentru tineri axată pe învăţare prin management de proiect).
Consultant în afaceri, formator și mentor.
Fondatorul Paul’s Friends