Eveniment – Mănăstirea Delta Neajlovului

Propunem o primă activitate la Mănăstirea Delta Neajlovului, Comuna Comana, județul Giurgiu la distanța de 39 km. de București (45 minute).

Această activitate se va desfășura la o dată care va fi stabilită odată cu trecerea pandemiei. Împreună vom stabili un plan de acțiune prin care să putem defini pașii pe care trebuie să-i urmăm pentru a realiza proiecte educaționale atât de necesare comunității.


Prin această vizită ne propunem să creăm o echipă de oameni altruiști care să înțeleagă potențialul unui așezământ minunat, sugerând mai departe variante de continuare a acestui proiect de amploare.

Aceast Lăcaș a fost înființat în luna august a anului 2000 și a fost ridicat la rangul de mănăstire la 2 mai 2004. Ansamblul mănăstiresc ar putea să devină o veritabilă cetate monahală care să aibă în interior un azil de bătrâni, o bibliotecă, o adevărată catedrală dar și spații în care se pot desfășura activități educative, sanitare, culturale.

Tot ceea ce vom propune în cadrul acestui portal va avea în vedere un singur comandament: acțiunea.

Evident că vom încerca să realizăm acest proiect în măsura în care vom obține acordul autorităților bisericești.

De prea multe ori, în devenirea noastră, am rămas în zona de bune intenții și de critică steriă. A venit vremea să acționăm și să vedem in primul rând “bârna din ochii noștri și apoi paiul din ochii altora”.

Cei care doresc să participe la acest eveniment o pot face completând formularul de mai jos. 
Sursa: http://manastirea-delta-neajlovului.blogspot.com/

Scris de

Avatar

Paul Marinescu

Profesor – Management, Management de proiect, Managementul mass-media, Managementul schimbării, Metode și tehnici creative în Consultanță de afaceri, Metode și tehnici creative în marketing și vânzări.
Coordonator al programului de masterat Consultață în Afaceri (Facultatea de Administrare și Afaceri, Universitatea din București).
Conducător de doctorat la Școala Doctorală de Management – Academia de Studii Economice din București.
Editor – Revista Manager
Director al Centrului de Strategii Organizaţionale şi Leadership al Universității din București (CSOL-UB)
Presedinte al Asociaţiei “CONSULTANŢĂ STRATEGICĂ ŞI LEADERSHIP “(CSL)
Presedinte al Asociaţiei Team Work (organizaţie non-guvernamentală, non-profit pentru tineri axată pe învăţare prin management de proiect).
Consultant în afaceri, formator și mentor.
Fondatorul Paul’s Friends